Clubnieuws

Corona virus, hervatten lessen

Vanaf 17 januari denken wij weer veilig te kunnen lesgeven met de opgestelde regels. Echter wordt dit wel in overleg met de leden gedaan en is ieder is zelf verantwoordelijk.
Voor de begeleiders wordt het dragen van een mondkapje geadviseerd en voor leden bij binnenkomst en vertrek

Onze coronaregels nu
Schermen tussen computers
desinfecteren handen bij binnenkomst
afzuigventilatie aan
desinfecteren werkplekken na de les
bij twijfel blijf thuis

Hoewel sommige van u deze maatregelen overbodig vinden willen wij wel alle mogelijke middelen inzetten ter bescherming van onze leden.

De bronafbeelding bekijken
Nieuws van het Bestuur

Nieuwe leden en nieuwe begeleider

Eise van der Spoel heeft aangegeven les te willen geven aan een groep nieuwe leden van 7 personen. Zij hebben op woensdag 4 november een introductieavond gehad en zijn gestart op donderdagvond  11 november om 19.00 uur.

Wij zijn erg blij met onze nieuwe begeleider en wensen hem en zijn groep veel succes

Daarnaast is er één nieuw lid aan de donderdagmorgengroep van Ton toegevoegd.

Yvonne van Ooijen heeft ook aangegeven, zodra  iemand anders zich beschikbaar stelt, graag te willen stoppen als bestuurslid.

Wij zoeken echter ook nog een voorzitter?
Wie komt ons versterken ?

See the source image

Rabobank Clubsupport

De Rabobankclubsupportactie heeft dit jaar € 603,77 opgebracht

Een fantastisch resultaat wat we in deze tijd goed kunnen gebruiken.

Alle stemmers hiervoor hartelijk dank

Mutatie Leden
Wijzigingen van adressen(email en huis) en aan – en afmeldingen van leden, moeten zo spoedig mogelijk doorgegeven worden.
Hiervoor zijn formulieren beschikbaar in de computerruimte
Deze kunnen in het bakje voor het bestuur gelegd worden

Opzegging leden

Vanwege het corona virus en de angst voor besmetting hebben een aantal leden aangegeven te willen stoppen als lid van de club. We hebben hier alle begrip voor, maar hopen hen toch in de toekomst nog weer als lid te mogen begroeten

Na een cursus eigen website maken is er een groepje ontstaan onder leiding van Jan Martin Krikken die de website van de computerclub onderhoudt.
Zij hebben ieder hun eigen pagina die door hen wordt beheerd.

vragen en opmerkingen omtrent een pagina kunt u dus bij hen terecht

Home Gerard Nijhuis
Vereniging Gerhard Habers
Clubnieuws en mededelingen Gea Straub
Lessen Gea Straub
Reparatie en Installeer Jan-Martin Krikken
Evenementen Gea Straub
Fotografie Ton Huisman
Links Ton Huisman
Contact Jan-Martin Krikken
Symbolisch bloemschikken Gea Straub

Senior Web heeft voor iedereen een gratis nieuwsbrief.
Voor meer informatie klik hier