See the source imageSee the source image

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

DARKNIGHTS Rensenpark, Emmen

21 oktober 17:00 - 23 oktober 23:30

€18.95

DARKNIGHTS

Rensenpark, Emmen

In Emmen vindt dit jaar een halloweenfestival plaats met spookhuizen en scare zones. Samen met de grimeurs van de bekende serie The Walking Dead gaan we er een paar griezel avonden van maken. Op donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober wordt het Rensenpark, de locatie van het voormalige Dierenpark Emmen, gebruikt voor DarknightsHolland.

DarknightsHolland is de vervanger van Boo at the Zoo, dat tussen 2016 en 2019 gehouden werd in het Rensenpark. Er is een heel ander concept van het evenement gemaakt.

De haunted houses heten Bloody Farm en The Cave. Verder komen er scare zones die in het teken staan van zombies, clowns, kooplieden, orks en andere griezels. Er zijn ook plannen voor een labyrint met poppenhuisbewoners en een paintballspel met zombies.

De grime van de acteurs wordt een belangrijke troef. Daarvoor is het bedrijf ELCFX uit Schagen ingeschakeld. Deze professionele grimeurs hebben ook gewerkt aan de bekende serie The Walking Dead.

De horroravonden starten om 17.00 uur. Op donderdag eindigt het evenement om 23.00 uur, op vrijdag en zaterdag om middernacht. Op vrijdag is rapper Boef aanwezig als acteur. Men zorgt ook voor eten en drinken. Er wordt gewerkt met tijdvakken voor de aankomst. Daarna mogen bezoekers op het terrein blijven tot sluitingstijd.

Voor vip-kaarten, inclusief acht consumptiemunten en voorrang bij de entree en de spookhuizen, betalen bezoekers 39,59 euro

MEER INFORMATIE

Kijk voor meer informatie en kaartjes op de website; http://www.darknightsholland.com

Prijzen € 18,95, VIP € 39,95

Gegevens

Begin:
21 oktober 17:00
Einde:
23 oktober 23:30
Kosten:
€18.95

Locatie

Rensenpark Emmen
Hoofdstraat + Google Maps