nestje met vogeltjes

Vanwege het Coronavirus en de richtlijnen van de regering en het RIVM zal deze pagina voorlopig niet voorzien worden van nieuwe evenementen.

Zodra dit weer is toegestaan zullen wij hier weer informatie verstrekken

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wollig Landleven

23 februari 11:00 - 16:30

e Wollig Landleven fairs bestaan uit 3 hoofdthema’s t.w Wol, Landleven (lifestyle) en Streekproducten. De fair in De Bonte Wever is uniek en heeft meer dan 70 deelnemers.

Op het wolplein worden vele workshops gehouden met allerlei technieken van breien, haken, verven en nog veel meer. Ook zijn er educatieve workshops voor kinderen van 6 tot 14 jaar. Daar kunnen zij kennis maken met wol en alles wat ermee gedaan kan worden. Ook zullen ze zelf actief meedoen.

Verder zijn er diverse wolligen waaronder Naantje Knit. Ook zij geeft haar bekende workshops. Verder diverse aanbieders met streekproducten waar je ook heerlijk kunt proeven en genieten. Vergeet niet het thema lifestyle. Diverse stands met homeproducten, kleding, deco en nog veel meer.

Wollig Landleven Fair De Bonte Wever is een plezier voor jong en oud. Heb je passie voor wol, landleven en streekproducten, dan mag je deze fair niet missen.

voor meer informatie klik op

https://wolliglandleven.nl/evenement/wolliglandleven-fair-bonte-wever-assen/

of op de facebookpagina https://business.facebook.com/WolligLandleven/

 

(Visited 14 times, 1 visits today)

Gegevens

Datum:
23 februari
Tijd:
11:00 - 16:30

Locatie

Bonte Wever
Stadsbroek 17
9405 BK Assen, 9405 BK Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0592-356000
Website:
https://www.debontewever.nl/evenementen/bier-whisky-festival-assen/