Publicaties

Onderstaand artikel is op dinsdag 30 mei j.l. gepubliceerd in de Schoonebeker ECHO

 

Computer Club 50plus in beweging.

Tijden veranderen en dus verandert CCS 50plus mee.
Begonnen als een club van enthousiastelingen die hun kennis over computers met anderen wil delen, zijn wij intussen gegroeid tot een club die 50 plussers ook leert om te gaan met de verdergaande digitalisering.

Naast de al bestaande cursussen van CCS 50plus bieden wij nu nog meer.

Loketten verdwijnen, de overheid doet veel via internet, winkelen kan veelal vanuit de luie stoel.

CCS 50plus helpt je op weg in deze nieuwe wereld middels cursussen in kleine groepen, waarbij je veel leert, maar gezelligheid voorop staat.

Ook ligt het in de bedoeling om binnenkort workshops of korte cursussen te organiseren voor het maken van kaartjes of cadeauenveloppen, een album met uw (digitale) foto’s erin of een korte cursus Word, Exel of Powerpoint.

Daarnaast vermelden wij op onze website allerlei bij ons bekende evenementen in Schoonebeek e.o., alsook bijzondere evenementen. Wilt u een evenement vermelden op onze site, meldt dit dan door op de pagina evenementen te klikken en het formulier hiervoor in te vullen.

Tevens kunt u bij ons terecht voor al uw computer vragen en technische problemen tijdens het maandelijkse computercafé, elke eerste zaterdag van de maand van 14.00 tot 15.00 uur op de Pallert 18a (achterzijde tandartspraktijk).

Voor meer informatie,

kijk op onze website www.ccs50p.nl,

e-mail  info@computerclubschoonebeek50plus.nl  of

bel (0524) 533233 (elke morgen van 9.30 tot 11.30 is hier iemand aanwezig)

 

(Visited 129 times, 1 visits today)